viernes, 17 de febrero de 2012

¡¡HOMBRES, A LAS PLANCHAS!!

La comissió Eva de Morvedre Pren el Carrer, convoca una acció front a la tinència d'alcaldía per al dissabte 25 de febrer a les 10:30.


L'acció per la igualtat de gènere es diu "No és ajudar, és compartir", i pretén fer visible que per aconseguir la igualtat cal asumir les mateixes responsabilitats en l'àmbit privat i domèstic.

Per fer-ho visible, anem a ensenyat a la gent cóm planxen, cosen i fan altres tasques els xics! Al carrer!

Ja tenim alguns planxadors i costurers, animeu-vos! Encara ens fan falta xics en voluntat i que creguen en la igualtat i denúncien la discriminació. Aquest cop els protagonistes sou vosaltres!

REUNIÓ PRÈVIA per a tractar dubtes i coordinar, serà el divendres 24 per la vesprada, próximament anunciarem l'hora i el lloc.

Els que vulgau participar, digueu-ho per ací i vos apuntarem a la nostra llista d'homes col·laboradors.

CONCENTRACIÓN EN REPULSA A LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE.

A les 12:00 finalitzarà l'acció per la corresponsabilitat i durem a terme la concentració, en la que llegirem un escrit mostrant la nostra condemna a la violència de gènere, a la llei del silenci i a la minimització del problema per part d'organismes polítics.
Després de la lectura, es farà un minut de silenci per recordar a les víctimes mortals de la violència masclista i aviat farem soroll, es poden dur xiulets, caceroles...



La comisión Eva de Toma la Plaza Morvedre, convoca una acción frente a la tenencia de alcaldía para el sábado dia 25 de febrero a las 10:30.

La acción por la igualdad de género lleva por título "No es ayudar, es compartir", y pretende hacer visible que para conseguir la igualdad es necesario asumir las mismas responsabilidades en el ámbito privado y doméstico.

Para hacerlo visible, ¡vamos a enseñar a la gente cómo planchan, cosen y hacen tareas los chicos! ¡En plena calle!

Ya tenemos algunos planchadores y costureros, ¡animaos! Aun nos hacen falta chicos voluntariosos y que crean en la igualdad y denuncien la discriminación. ¡Esta vez los protagonistas sois vosotros!

REUNIÓN PREVIA para dudas y coordinación, será el viernes 24 por la tarde, próximamente anunciaremos la hora y el lugar.

Los que queráis participar, decidlo por aqui y os apuntaremos en nuestra lista de hombres colaboradores.

CONCENTRACIÓN EN REPULSA A LA VIOLENCIA DE GÉNERO.

A las 12:00 finalizará la acción por la corresponsabilidad y llevaremos a cabo la concentranción, en la que leeremos un escrito mostrando nuestra condena a la violencia de género, a la ley del silencio y a la minimización del problema por parte de organismos políticos.
Tras la lectura, se hará un minuto de silencio para recordar a las víctimas mortales de la violencia machista y acto seguido haremos ruido, se pueden traer pitos, cacerolas...


No hay comentarios:

Publicar un comentario